全球主机交流论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

CeraNetworks网络延迟测速工具IP归属甄别会员请立即修改密码

PayPal綁信用卡交易了一筆,但系喺PayPal查唔到該筆記錄。

发表于 3 天前 | 显示全部楼层 |阅读模式
喺NS續訂COM域名,用嘅支付方式PP,跳轉PP網頁就選中信用卡付款,很快銀行發嚟了一筆17.99dollar嘅賬單,卻未喺NS中睇到域名掂被續訂,而且奇怪嘅系PP中也冇呢筆交易記錄,呢筆錢白送了?
发表于 3 天前 | 显示全部楼层
你打的这个字
虽然都是中文
但是我看不懂
 楼主| 发表于 3 天前 | 显示全部楼层
唔知揾边个了,NS客服24/7嘅问了就讲佢哋冇查揾到呢笔柯打嘅交易。。。
冇遇到過同樣問題嘅咩
发表于 3 天前 来自手机 | 显示全部楼层
简体中文普通话
香港人滚啊,滚去连登
这种情况,一般来说,只是hold,不是pay
sxlcolin 发表于 2024-9-22 07:19
这种情况,一般来说,只是hold,不是pay

PP貌似系個遵守雙休嘅外企,佢哋嘅客服熱線聯系唔上,我凌晨交易出問題就和銀行溝通但因為夜間佢哋特殊部門也冇上班,依家又致電已經搵特殊部門也講系交易已經掂付款了,總之就系呢筆記錄喺PP和NS都查搵唔到