全球主机交流论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

CeraNetworks网络延迟测速工具IP归属甄别会员请立即修改密码

[美国VPS] Oracle免费试用还有七天,邮件提醒中发现不被删号的秘密

Oracle免费试用还有七天,今天收到Oracle的邮件如下

This is a reminder that you have until Thursday, May 28, 2020 2:29 AM Coordinated Universal Time to use your Oracle Cloud Free Trial credits for account xx.
You will continue to have access to your account and your Always Free resources with no interruption after the trial ends. Your Always Free resources will remain available to you as long as you actively use your account.

To access all Oracle Cloud services, upgrade to a paid account. Click the Upgrade link on the Oracle Cloud Console home page for details.

所以,如果账号想要不被删,就要Your Always Free resources will remain available to you as long as you actively use your account.

大家记得勤登录自己的Oracle账号,东点点西点点应该就不会被删号了吧。

"应该不难做到吧,常去登录Oracle,看看小J状态,流量状况,对于众MJJ来说,应该是小事,哈哈"
cherbim 该用户已被删除
甲骨文:哪里点的多删哪里
明天来UC新闻部上班,我看好你
jiuqimax 发表于 2020-5-21 10:54
明天来UC新闻部上班,我看好你

震惊!小伙仅发一帖就被叫去UC上班
累不累啊还不如花点小钱。时间等同于金钱(不认同当我没说)
好的,去登录看看
13香 发表于 2020-5-21 10:56

白女票一时爽,一直白女票一直爽
13香 发表于 2020-5-21 10:56

MJJ就是喜欢白女票
白女票一时爽,一直白女票一直爽